Hoe zou je het vinden als er speciaal voor jou een kunstwerk wordt gemaakt, eentje die een levensfase verbeeldt of een speciaal moment?

  • als je op de overgang staat naar een nieuwe levensfase…
  • als je een periode wilt afronden die misschien zwaar of verdrietig voor je was…
  • als je jezelf wilt herinneren aan een nieuw inzicht wat je hebt opgedaan..
  • als je levendig wilt houden wie of wat je werkelijk bent…
  • als je wilt vieren waar je trots op bent…

WAT KAN IK JOU BIEDEN?

Ik kan voor jou een kunstwerk maken waarbij ik jouw essentie verbeeld. Dit gebeurt intuïtief, het is een vorm van afstemmen op jou n.a.v een gesprek wat we ervoor gehad hebben. Het kunstwerk  is als een spiegel die reflecteert wat essentieel voor je is, iets waarnaar je verlangt. Het verbindt je met wat je je wilt herinneren. Het is als een koestering na een stressvolle dag.

Want je bent een doorzetter, je hebt het een en ander meegemaakt in je leven. Er waren verdrietige en mooie momenten. En met alle drukte in en om je heen vind je het moeilijk om jezelf rustmomenten te geven. Daarom dit geschenk aan jezelf. Een reminder….

IN OPDRACHT: VOOR JOUW BEROEP KAN IK TEKENINGEN/ KAARTEN MAKEN .

EEN KAARTENSET , woord in beeld gebracht.

Bidden  Betekent: een kaartenset gemaakt voor de Ruimtevieringen in Amersfoort. Uit de woorden van het voorbereidingsgesprek  koos ik een aantal  uit om te tekenen. Vandaar de titel: Bidden Betekent, een zowel letterlijke als figuurlijke vertaling van het thema bidden.
Een setje bestaat uit 10 tekeningen met sleutelwoorden  in een metalen doosje, dit is te koop voor 14,- euro exl verzendkosten.

Gebruik een kaartje voor een inkeermoment of als een focuspunt bij een meditatie.

altaar bidden meditatiekaart

VOORBEELDEN VAN handgesneden PAPIERKUNST VOOR EEN SPECIALE GELEGENHEID OF PERSOON

papercut, heilig huisje, 75 x 100 cm

Stel: Je woont in een huis gelegen aan een klein straatje met uitzicht op een blinde muur. Jarenlang erger je je aan deze muur. Dan ontmoet je Ellen Faber. Zij maakt een mooi kunstwerk voor het raam. Elk moment dat je uit het raam kijkt word je herinnerd aan wat werkelijk waarde voor jou heeft. Dat heeft Ellen voor jou verbeeld!

Het werkt ook van buiten naar binnen toe. Als je buiten aan komt lopen wordt je als voorbijganger én als bewoner meteen blij (of geraakt) als je de prachtige kunstwerken voor het raam ziet hangen.

Iets soortgelijks is te maken voor jouw raam, in opdracht.

Een Engel aan mijn tafel‘, is een idee wat me inspireert bij het maken van mijn papercuts. Ik maak engelen als een bewaarder, een helper, een gids.

Op jouw verzoek kan ik een engel voor jouw raam maken. Hoe zou je het vinden als er een beschermengel voor je raam hangt?

 Stel: Je geliefde man gaat promoveren en op een bepaalde datum  zijn proefschrift verdedigen aan de universiteit. Je voelt je trots en je wilt hem verrassen met een persoonlijk geschenk. Een aandenken dat herinnert aan deze speciale gelegenheid.

Gelukkig ken je een kunstenaar. Je neemt contact op en hoera ze kan tijd voor je vrij maken om op korte termijn iets moois en persoonlijks voor deze gelegenheid  te maken.

In de houten doos komen de officiële gegevens  zoals naam, datum & gelegenheid, daar bovenuit is een hand (uitvouwbaar) die een mobiele vasthoudt  met de thema woorden van het proefschrift. Dit alles is uitgesneden uit papier.

ps.: Het geschenk werd erg gewaardeerd door de ontvanger.

Stel je hebt al jaren een relatie met iemand. Er zijn momenten dat je je afvraagt of je met elkaar door wilt gaan…. Tijdens de kunstkijkroute werd ik aangesproken door een stel. Zij wilden het moment van opnieuw ja tegen elkaar zeggen markeren met een kunstwerk. Na een persoonlijk gesprek met hun maakte ik dit ontwerp. Een grote tekening waarbij ik hun profiel in een simpele lijn met  inkt tekende. Ze kijken elkaar aan. Daartussenin de woorden: ik zie jou. Alles in een vloeiende doorlopende lijn met elkaar verbonden.

Het moment van opleveren vond ik spannend, wat vinden ze ervan? Maar beiden waren verrast , ze herkenden echt hun geliefde in de tekening.

In opdracht gemaakt , ter bevestiging van de relatie. Het kunstwerk hangt boven hun bed.

Vriendschapsgeschenken

Een geschenk voor een jarige.
Een medaillon met bloemen, vogels & tekst uitgesneden uit rijstpapier.

Ik ben geïnteresseerd in het laten maken van een persoonlijk kunstwerk voor een speciale gelegenheid.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.