,

kip of ei

Wat is er eerder: de gedachte of wat ik zie? Een filmpje over tekenen en wat ik doe met een toevalligheid. Een reminder aan mezelf : “Wat ik zie weerspiegelt een proces in mijn denkgeest”. (ECIM: W325) Voor mij als kunstenaar werkt de kip of ei vraag niet. Er is niet een of of keuze te maken. Er is een gelaagdheid aan ideeen en associaties. Hoe slapeloosheid leidt tot een tekening, de tekenening een idee toont en dit tot de aankoop van een broek leidt waarna ik weer een tekening maak. En van deze ingredienten heb ik een bewegend en gesproken beeldverslag gemaakt. (zie filmpje).

Voor meer schrijverij: https://www.taalvanmijnhart.nl/blog

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *