,

visioen

visioen©EFaberIk zit voor mijn tent en droom.

Voor mijn geestesoog zie ik een groep zusters in een kring op het gras zitten. Het avondlicht onttrekt wat verderop ligt aan het oog. Verbonden met elkaar en verbonden met ons verlangen en onze levensvragen richten we de aandacht naar binnen.  Zo roepen we het krachtenveld van creatie op. Visioenen krijgen vorm. Beelden komen op en krijgen gestalte. Alles is mogelijk.

Als alles mogelijk is , wat zal er gebeuren als ik deze visionaire gestalten toestemming  geef de wereld in te stappen? Welk proces  zullen zij in gang gaan zetten?

Ik verlang naar een wereld waarin creatieve vermogens gewaardeerd worden. Ik verlang naar een wereld waarin ik als kunstenaar niet als een dromende sukkel gezien word, een getolereerde zijfiguur.  Dat  mijn creatieve vermogens als een waardevolle bijdrage aan de maatschappij ervaren mogen worden. Ik verlang naar een wereld waarin we elkaar onvoorwaardelijk steunen en elkaar zo naar een hoger niveau tillen. In verbinding met elkaar gaat het lukken. Laten we elkaar inspireren, dragen en verdragen.

Waar droom jij van? Laat het me weten.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *